25 miljoonaa euroa. Niin edullisesti viisinkertainen Ballon d’Or-voittaja, 36-vuotias Cristiano Ronaldo on huhujen mukaan saatavilla, jos hän itse haluaa maisemaa vaihtaa ja jokin seura kutsuu Juventuksen neuvottelupöytään. Vahvimmin on arveltu tuon seuran olevan portugalilaisen vanha seura Real Madrid, jonne hyökkääjän uskotaan haluavan takaisin.

Juventuksen yhdeksän vuotta kestänyt mestaruusputki Serie A:ssa on aidossa vaarassa katketa. Myös Mestarien liigasta joukkue joutui laulukuoroon aivan liian aikaisin. Ensi kaudeksi toivotaan lisää muutoksia joukkueeseen, ja hankintojen rahoittamiseksi juuri kovapalkkaisesta Cristiano Ronaldosta luopuminen voisi olla avainasemassa. Lisäksi Torinossa pelätään, että myös Paulo Dybala haluaa lähteä seurasta.

Gazzetta dello Sport spekuloi artikkelissaan, millaisia muutoksia Juventuksen joukkueessa saatetaan tulla näkemään ennen ensi kauden alkua. Italialaislehti nimeää erityisesti kolme pelaajaa, joita Juventus aikoo tavoitella.

Hyökkäykseen Juventus haluaisi lehden mukaan puolalalaishyökkääjä Arkadiusz Milikin, vaikka Cristiano Ronaldo seuraan jäisikin. Milik vietti koko syyskauden Napolin katsomossa, mutta tammikuussa hänet lainattiin Marseilleen. Mikäli Cristiano Ronaldo lähtee, yrittäisi Juventus tavoitella myös vapaina agentteina saatavilla olevia Sergio Agüeroa tai Memphis Depayta, sekä mahdollisesti liittyä jopa kisaan Erling Braut Hålandista.

Milikin ohella Juventus tavoittelee todennäköisesti lehden mukaan kahta Serie A:ssa jo tasonsa osoittanutta pelaajaa: Atalantan laitapuolustaja Robin Gosensia, 26, ja Sassuolon keskikentän pohjapelaajaa Manuel Locatellia, 23. Molempien hintapyynnön arvellaan nousevan lähelle 40 miljoonaa euroa.

Sen, jatkaako Álvaro Morata Juventuksessa ensi kaudellakin, seura aikoo ratkaista vasta loppukauden näyttöjen perusteella. Uusi vuoden lainasopimus maksaisi 10 miljoonaa euroa.

[readmore from=Juventus]

Täysin koskemattomia joukkueessa ovat Gazzetta dello Sportin mukaan vain kuusi pelaajaa: Federico Chiesa, Dejan Kulusevski, Matthijs de Ligt, Arthur, Juan Cuadrado ja Danilo.

Konkaritoppari Giorgio Chiellinin arvellaan saattavan lopettaa uransa EM-kisojen jälkeen. Maalivahti Gianluigi Buffon haluaa yhä jatkaa pelaamista, mutta voi olla, ettei toive toteudu Juventuksessa. Myös Alex Sandrosta, Aaron Ramseysta, Adrién Rabiot’sta ja Rodrigo Bentancurista Juventus on valmis luopumaan.

Lähde: AS