Lehti: Barcelonan puheenjohtajaehdokas haluaa hankkia maalitykin Valioliigasta

© Kuva: Getty Images

Barcelonan puheenjohtajaksi mielivä Joan Laporta haluaa hankkia Manchester Cityn hyökkääjän Sergio Agüeron ensi kesänä, jos hänet valitaan katalonialaisjätin johtoon, kertoo The Daily Mail.

Laporta kisaa Barcelonan puheenjohtajuudesta Victor Fontin ja Toni Freixan kanssa tällä viikolla. Hän toimi Barcelonan puheenjohtajana jo vuosina 2003-2010 ja häntä pidetään tulevien vaalien voittajasuosikkina.

Argentiinalaishyökkääjä Agüero, 32, on Cityn kaikkien aikojen paras maalintekijä 256 osumallaan, mutta hänen ja manchesterilaisseuran yhteinen taival saattaa päättyä ensi kesänä, sillä hänen sopimuksensa on umpeutumassa. Agüero on ajoittain väläytellyt, että hän saattaa palata kotimaahansa, mutta hänellä riittäisi luonnollisesti ottajia myös Euroopassa.

Yksi niistä ottajista olisi Laporta ja Barcelona. Blaugrana kärsii parhaillaan talousvaikeuksista, mutta Agüero olisi sopimustilanteensa takia saatavilla ensi kesänä ilman siirtokorvausta, ellei hän solmi uutta diiliä Cityn kanssa.

Barcelonassa Agüeroa odottaisi hänen hyvä ystävänsä ja maanmiehensä Lionel Messi, jonka sopimus on niin ikään päättymässä tämän kauden jälkeen. Aiemmin tällä viikolla Laporta sanoi, että hän uskoo Messin lähtevän Barcelonasta, jos joku muu ehdokas voittaa puheenjohtajavaalit.