Mestarien liiga
Liverpool – RB Leipzig
Keskiviikko 10.03. klo 22:00

Liverpoolin ja RB Leipzigin toinenkin osaottelu pelataan Budapestissa koronarajoitusten takia. Neutraalilla maaperällä pelaaminen onkin tasapuolista, eikä kotiedun menettämisestä jää kummallekaan nokan koputtamista. Pool johtaa otteluparia avausosan jälkeen, mutta haavoittuvainen yhdistelmä tulee saamaan kimppuunsa äkäisen vastuksen.

Jürgen Kloppin suojattien itseluottamus on murentunut pieniksi palasiksi alkuvuoden aikana. Kotimaassa yritetään pelastaa, mitä pelastettavissa on, mutta Mestarien liiga on varmasti joukkueen ykköskortti tällä hetkellä. Tämä näkyi viikonlopun alakuloisessa Fulham-ottelussa, jossa Klopp lepuutti monia avainpelaajiaan. Sairastuvalla on edelleen tungosta ja etenkin puolustuksessa joudutaan tekemään kompromisseja.

RB Leipzig on pärjännyt Saksassa viime otteluissa hyvin ja tulosta on syntynyt – ainoa tappio sitten tammikuun tuli juuri Liverpoolille. Kahden maalin takaa-ajoasema Poolia vastaan on iso haaste ja pakottaa Julian Nagelsmannin suojatit sotajalalle heti ottelun alusta asti, eikä riskejäkään voida välttää. Avoin peli tuonee mahdollisuuksia, mutta myös uhkia. Kokoonpanorintamalla ainoa merkittävämpi poissaolo on Angeliño.

Lyö vetoa ottelusta:

Poolille riittää ottelusta jopa maalin tappio ja se tuleekin olemaan vastaiskuja kyttäävä passiivisempi osapuoli. Jos Leipzig saa otteluun hyvän alun, se voi päästä liverpoolilaisten ihon alle – johtuen juuri valmiiksi horjutetusta itseluottamuksesta. Vetoihin kelpaa ”vierasvoitto”: RB Leipzig voittaa ottelun kertoimella 2,80.

LYÖ VETO ILLA