Chelsea nousi torstaina Valioliigassa neljänneksi, kun se voitti Liverpoolin vieraskentällä 1-0.

Liverpool säikähti pahemman kerran vartin kohdalla, kun Chelsean Timo Werner pääsi hieman onnekkaastikin nokikkain maalivahti Alissonin kanssa. Saksalaishyökkääjä laski kuitenkin nopeassa tilanteessa pallon lentoradan väärin, ja hänen viimeistely-yrityksensä jäi heikoksi.

Hetkeä myöhemmin Werner toimitti pallon verkkoon, mutta maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen paitsion takia.

talkSPORT

@talkSPORT
Is Timo Werner onside or offside? #LIVCHE

Chelsea sai lopulta maalinsa 42. minuutilla. N’Golo Kanté pelasi pitkän syötön Mason Mountille, joka leikkasi vasemmalta laidalta sisään, haki oikean jalkansa vapaaksi ja laukoi tarkan kudin takakulmaan.

Liverpool vaati itselleen pilkkua heti toisen jakson alussa, kun Roberto Firminon syöttö pysähtyi rangaistusalueella Kantén käteen, mutta tuomaristo ei nähnyt tilannetta pilkun arvoisena.

Ottelun lähestyessä loppuaan Chelsea lähinnä otti vastaan, kun Liverpool vyörytti hyökkäyksiään, mutta kotijoukkue ei saanut tasoitusta aikaiseksi.

Liverpool putosi päivän tulosten myötä seitsemänneksi. Hallitseva Valioliiga-mestari on hävinnyt tänä vuonna jo kahdeksan ottelua, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.