Mestarien liigassa muhii jymypommi! Porto karkasi Torinossa jo kahden maalin karkumatkalle

© Kuva: Getty Images

Juventus ja FC Porto pelaavat par’aikaa Mestarien liigan neljännesvälieräottelua Torinon Allianz Stadiumilla.

Porto voitti joukkueiden avauskamppailun 2-1-lukemin, joten Juventuksen on pakko voittaa kotiottelunsa.

25 minuutin pelin jälkeen Juventuksen tilanne näyttää tukalalta, sillä Porto karkasi otteluparissa jo kahden maalin karkumatkalle, kun Sergio Oliveira onnistui rangaistuspotkussa 19. peliminuutin kohdalla.

Juventuksen tarvitsee tehdä nyt vähintään kaksi maalia päästäkseen edes jatkoajalle. Mikäli Porto onnistuu vielä kertaalleen maalinteossa, on Juventuksen tehtävä vähintään neljä maalia selviytyäkseen jatkoon.

Päivitys juttuun 10.3. kello 7.13. Ottelussa mentiin jatkoajalle Juventuksen voitettua toisen osaottelun 2-1. Jatkoajalla molemmat joukkueet tekivät yhden maalin, joten Porto eteni otteluparista jatkoon vierasmaalisäännöllä yhteismaalien mentyä 4-4.