Myydäänkö Glen Kamara tai Alfredo Morelos? – Rangers-pomolta suoraa puhetta: ”Voivat pelata missä tahansa TOP5-sarjoista”

© Kuva: Getty Images

Rangers on jo varmistanut Skotlannin mestaruuden. Yksi mestaruuden takuumiehistä on ollut keskikentän suomalaistaituri Glen Kamara, joka on toistuvasti myös herättänyt kiinnostusta muissa seuroissa. Rangersin jalkapallojohtaja Ross Wilson kommentoi avoimesti ensi kesän siirtoikkunaa seuran vinkkelistä.

Rangersin kannalta kaksi pelaajaa on todellisessa näyteikkunassa ensi kesänä, kun Huuhkajien Kamara sekä Kroatian Borna Barisic esiintyvät todennäköisesti kesän EM-lopputurnauksessa.

Suomalaisittain Rangersin ensi kesän siirtoikkuna on erityisen mielenkiintoinen, sillä myös entinen HJK-hyökkääjä Alfredo Morelos on kerännyt tasaisesti kiinnostusta. Morelosin seuraavasta siirrosta on tiettävästi luvassa HJK:lle kymmenen prosentin osuus.

Wilsonin mukaan Rangersin on oltava hereillä siirtomarkkinoilla myös myyntien suhteen. Seuran strategiaan kuuluu oikea-aikaisuus pelaajamyyntien ja -hankintojen suhteen.

– Meidän täytyy olla pelaajasiirtojen kannalta erittäin vahva seura. Se tarkoittaa, että meidän täytyy myydä hyvin ja ostaa hyvin, Wilson kertoi The Telegraph -lehdelle.

Kamaran kohdalla ainakin Rangers on tehnyt suorastaan luvattoman hyvää bisnestä. Rangers osti Kamaran Dundee FC:sta vain vaivaisella 55 000 eurolla. Nyt miehen hintalappu lähentelee kymmentä miljoonaa euroa.

Joe Aribo tuli Charltonista, Glen Kamara, Suomen maajoukkuepelaaja, Dundeesta ja Borna Barisic, Krotian maajoukkuepelaaja, tuli Osijekista. Tiedämme, että nämä pelaajat voivat pelata missä tahansa TOP5-sarjoista. Tiedämme myös, että he viihtyvät Rangersissa.

Wilsonin kommenteista voi päätellä, että edellä mainittujen pelaajien kohdalla mahdollinen siirto lähestyy.

– Meidän täytyy olla varmoja, että kauppaamme pelaajia oikealla hetkellä.

Kamaran, 25, sopimus Rangersin kanssa ulottuu aina kesään 2023 saakka. Siirtohuhujen mukaan ainakin valioliigaseura Everton ja bundesliigaseura Borussia Dortmund ovat seuranneet Kamaran otteita.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.