Valioliigahyökkääjä nimesi aliarvostetuimman ex-pelikaverinsa: ”Glen Kamara, kysykää keneltä tahansa”

© Kuva: Getty Images

Europelien kääntyessä maalisuoralle mukana on vielä yksi suomalaispelaaja. Huuhkajien keskikentän luottomies Glen Kamara juhli jo viikonloppuna uransa ensimmäistä mestaruutta, kun 55. kansallisen mestaruutensa voittanut Rangers palasi Skotlannin mestariksi kymmenen vuoden tauon jälkeen. Torstaina Rangers jatkaa euromenestyksen jahtaamista, kun se kohtaa Eurooppa-liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osaottelussa Slavia Prahan.

25-vuotias Kamara on pelannut Rangersin kaikki peliminuutit tähänastisissa kahdeksassa europelissä ja on joukkueensa ehdottomia luottomiehiä. Tänään hän saa kuitenkin olla varuillaan, sillä Kamara on vain yhden varoituksen päässä pelikiellosta. Sama koskee myös toista Rangersin pelaajaa, hyökkääjä Kemar Roofea.

Kamaran merkitystä Rangersille kuvaa sekin, millaisen tunnustuksen hän sai Evertonissa toista kauttaan pelaavalta 149 valioliigaottelun konkarilta Alex Iwobilta. 24-vuotiaalta Nigerian maajoukkuelaiturilta kysyttiin, kuka on kaikkein aliarvostetuin kaikista hänen entisistä pelikavereistaan, ja vastaus osui suomalaiseen.

– Glen Kamara. Kaikkien aikojen aliarvostetuin. Kysykää keneltä tahansa Arsenalissa olleelta. Sen voi vahvistaa kuka tahansa, Iwobi latasi.

Kamara ja Iwobi pelasivat yhdessä Arsenalin junioriakatemiassa. Iwobin ura on kuitenkin edistynyt selvästi nopeammin. Siitä kertovat esimerkiksi miehistä maksetut siirtosummat. Iwobi siirtyi Arsenalista Evertoniin kesällä 2019 muhkealla 40 miljoonan punnan siirtokorvauksella, kun Kamara oli kaupattu Dundee Unitedista Rangersiin puoli vuotta aikaisemmin säälittävällä 50 000 punnalla.

Alex Iwobi puhui Kamarasta Footy 258 -YouTube-kanavalle.

Ottelu Slavia Praha-Rangers alkaa kello 19.55 ja sitä voi seurata C Moren kanavilta.

Lähteet: Glasgow Times ja Glasgow News


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.