Teemu Pukin edustama Norwich paranteli keskiviikkona asemiaan Englannin Mestaruussarjan piikkipaikalla kukistamalla Brentfordin 1-0.

Pukki meinasi osua jo toisella minuutilla, kun hän pääsi läpiajoon tutkaparinsa Emiliano Buendian syötöstä, mutta suomalaiskärjen chippi meni hieman yli.

Norwichin osuma nähtiin lopulta 26. minuutilla. Buendia ohitti parikin Brentfordin pelaajaa leikatessaan oikealta laidalta sisään ja laukoi juoksunsa päätteeksi maanuoliaisen takakulmaan.

Pukki sai loistavan sauman tuplata Norwichin johdon, kun Buendia pelasi hänet jälleen läpiajoon tauon kynnyksellä. Huuhkajien tähtihyökkääjä haki uudestaan ratkaisua chippaamalla, mutta Brentfordin maalivahti David Raya esti Pukin yrityksen.

Toisella puoliajalla Brentford otti pallonhallinnan selkeästi itselleen, mutta vaarallisimmat paikat tulivat yhä Norwichille. Enempää osumia ei kuitenkaan nähty, joten Buendian maali jäi ottelun ainokaiseksi. Brentfordin Marcus Forss tuli penkiltä sisään 76. minuutilla, mutta jäi vähälle tarjoilulle. Pukki otettiin vaihtoon 87. minuutilla.

Voiton myötä Norwich karkasi jo kymmenen pisteen päähän Brentfordista, joka on sen takana taulukossa toisena. Mestaruussarjan kaksi parasta nousevat suoraan Valioliigaan ja sijat 3-6 karsivat keskenään viimeisestä nousupaikasta.