Rangersilla on mahdollisuus varmistaa Skotlannin liigamestaruus tänä viikonloppuna, Glasgown jättiläisen pelatessa kotonaan St. Mirreniä vastaan. Homma etenee; tätä kirjoitettaessa Steven Gerrardin luotsaama joukkue johtaa 2-0, ja ottelua on pelattu 40 minuuttia. Sinisten toisen maalin on iskenyt entinen HJK-hyökkääjä Alfredo Morelos, Huuhkajat-keskikenttäpelaaja Glen Kamaran syötöstä.

Vaikka Rangers on oikeastaan millä mittapuulla tahansa todellinen jalkapallon suurseura, on se rypenyt eri asteisissa ongelmissa pitkään – nyt on käden ulottuvilla vasta ensimmäinen Skotlannin mestaruus kymmeneen vuoteen.

Rangers-kannattajat ottivat joukkueensa vastaan tuhatpäisiksi kasvaneissa joukoissa, sen saapuessa aiemmin Ibrox-stadionille.

Sky Sports News

@SkySportsNews
Thousands of Rangers fans broke lockdown rules to gather outside Ibrox to welcome the team ahead of their Scottish Premiership match with St Mirren as they close in on their first league title for 10 years.

Ottelu päättyi lukemiin 3-0.

Päivitetty 6.3.2021 klo 19.01: Mestaruus sinetöityy vasta, jos Celtic ei onnistu voittamaan Dundeeta sunnuntaina, lopputulos