Rangersin ex-pelaaja tuhahteli arviolle Glen Kamaran siirtosummasta: ”10 miljoonaa puntaa olisi pilkkahinta”

© Kuva: Getty Images

Rangersin entinen puolustaja Alan Hutton sanoo, että 10 miljoonaa puntaa olisi pilkkahinta Glen Kamarasta.

Huuhkajien keskikentän tähti siirtyi Glasgow’n suurseuran riveihin Dundee FC:stä tammikuussa 2019 summalla, jolle Rangersin kannattajat ovat sittemmin naureskelleet ja myhäilleet.

Kamaran, 25, oli alunperin määrä liittyä Rangersiin vasta seuraavana kesänä ilmaiseksi, mutta rahaa tarvinnut Dundee FC myikin hänet jo kesken kauden 50 000 punnalla.

Football Insiderin mukaan Rangers pitää Kamaraa nykyään vähintään 10 miljoonan punnan (noin 11,6 miljoonaa euroa) arvoisena, koska hän on esiintynyt vahvasti myös europeleissä. Huttonin mukaan hänen entinen seuransa tekisi kuitenkin suuren virheen, jos se päästäisi Kamaran tuohon hintaan.

– Hän ei ole pelkästään maajoukkuepelaaja, hän erottuu joukosta Suomen joukkueessa. Sen lisäksi hän pelaa säännöllisesti korkealla tasolla Euroopassa ja sarjapeleissä, kommentoi Hutton Football Insiderille.

– Tietty he ostivat hänet 50 000 punnalla, joten 10 miljoonaa olisi massiivinen plussa Rangersille. Hän on valtavan tärkeä pelaaja, eivätkä he varmasti päästä häntä halvalla.

– He haluavat hänestä mahdollisimman paljon, jos hän joskus siirtyy. Minusta 10 miljoonaa puntaa olisi pilkkahinta.

– Hän on nuori pelaaja, jonka itsevarmuus vasta kasvaa ja hän kehittyy peli peliltä.

Kaikkiaan Kamara on pelannut Rangersin riveissä 93 ottelua. Hänen sopimuksensa seurassa päättyy kesällä 2023.