Borussia Dortmund ja Sevilla kohtasivat tiistai-iltana Mestarien liigan neljännesvälieräottelussa Signal Iduna Parkilla.

Dortmund haki 3-2-vierasvoiton Andalusiasta helmikuussa, joten Sevillan oli venyttävä Saksassa maalin voittoon, jossa se tekee vähintään kolme maalia, tai vähintään kahden maalin voittoon.

Sevilla aloitti ottelun pirteästi ja loi useammankin hyvän maalipaikan, mutta viimeistely ontui.

Kymmenen minuuttia ennen taukovihellystä Sevillan jatkohaaveet kokivat kovan kolauksen, kun Dortmundin supertähti Erling Braut Håland vei isännät ottelussa 1-0-johtoon.

Toisen jakson alussa Håland onnistui rangaistuspotkussa ja vei joukkueensa jo kahden maalin karkumatkalle.

Sevilla nousi ottelussa vielä tasoihin kahdella Youssef En-Nesyrin maalilla, mutta se oli laihalohtu. Dortmund raivasi tiensä Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 5-4.