Vahvistus: Tässä on Huuhkajien kenraalivastustaja ennen EM-kisoja

© Kuva: Juha Tamminen

Palloliitto tiedottaa kotisivuillaan Huuhkajien tarkentuneesta otteluohjelmasta tälle vuodelle. Nyt on varmistunut, että Suomen vastustaja EM-kisojen kenraaliharjoituksessa on Viro.

Ottelu pelataan Suomessa 4. kesäkuuta. Pelipaikka ja kellonaika varmistuvat vasta myöhemmin.

Suunnitelma on siis sikäli sama kuin viime vuonnakin ennen EM-kisojen siirtämistä vuodella, sillä tuolloinkin (7.6.) Suomen piti kohdata EM-kenraalissaan Viro. Tuo ottelu oli määrä pelata Tampereella Olympiastadionin remontin ollessa yhä viimeistelyvaiheessa.

Viro-peli on siis Huuhkajien viimeinen ennen 11. kesäkuuta alkavia EM-kisoja. Suomi kohtaa omassa EM-avauksessaan Tanskan 12. kesäkuuta.

Palloliitto kertoo seuraavansa tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä sekä mahdollisia yleisörajoituksia. Suomi-Viro -ottelun mahdollisesta lipunmyynnistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Heihin, joilla oli jo liput viime vuoden vastaavaan, peruttuun otteluun, ollaan tilanteen tarkennuttua henkilökohtaisesti yhteydessä.

Huuhkajien seuraava maaottelu on 24.3. Helsingissä pelattava MM-karsinta-avaus Bosniaa ja Hertsegovinaa vastaan. Tuo ottelu pelataan koronarajoitusten vuoksi tyhjille katsomoille. 28.3. Suomi kohtaa MM-karsinnoissa vieraskentällä Ukrainan, ja 31.3. harjoituspelissä niin ikään vieraissa Sveitsin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.