Palloliitto tiedottaa kotisivuillaan Huuhkajien tarkentuneesta otteluohjelmasta tälle vuodelle. Nyt on varmistunut, että Suomen vastustaja EM-kisojen kenraaliharjoituksessa on Viro.

Ottelu pelataan Suomessa 4. kesäkuuta. Pelipaikka ja kellonaika varmistuvat vasta myöhemmin.

Suunnitelma on siis sikäli sama kuin viime vuonnakin ennen EM-kisojen siirtämistä vuodella, sillä tuolloinkin (7.6.) Suomen piti kohdata EM-kenraalissaan Viro. Tuo ottelu oli määrä pelata Tampereella Olympiastadionin remontin ollessa yhä viimeistelyvaiheessa.

Viro-peli on siis Huuhkajien viimeinen ennen 11. kesäkuuta alkavia EM-kisoja. Suomi kohtaa omassa EM-avauksessaan Tanskan 12. kesäkuuta.

Huuhkajat

@Huuhkajat
𝐊𝐎𝐇𝐓𝐈 𝐊𝐈𝐒𝐎𝐉𝐀! | 🇫🇮🆚🇪🇪 | Huuhkajat kohtaa Viron EM-kenraalissa!

Lue lisää! ➡ palloliitto.fi/jalkapallouuti…

Ottelu on Huuhkajien viimeinen ennen 11.6. käynnistyvää EM-lopputurnausta! Pelipaikasta ja alkamisajasta tiedotetaan myöhemmin.

#Huuhkajat #EURO2020 #MeOlemmeSuomi

Palloliitto kertoo seuraavansa tarkasti koronavirustilanteen kehittymistä sekä mahdollisia yleisörajoituksia. Suomi-Viro -ottelun mahdollisesta lipunmyynnistä tiedotetaan mahdollisimman pian. Heihin, joilla oli jo liput viime vuoden vastaavaan, peruttuun otteluun, ollaan tilanteen tarkennuttua henkilökohtaisesti yhteydessä.

Huuhkajien seuraava maaottelu on 24.3. Helsingissä pelattava MM-karsinta-avaus Bosniaa ja Hertsegovinaa vastaan. Tuo ottelu pelataan koronarajoitusten vuoksi tyhjille katsomoille. 28.3. Suomi kohtaa MM-karsinnoissa vieraskentällä Ukrainan, ja 31.3. harjoituspelissä niin ikään vieraissa Sveitsin.