Zlatan Ibrahimovic on ajautunut taas julkiseen sanaharkkaan, tällä kertaa Ruotsin jääkiekkolegenda Börje Salmingin kanssa.

Ibrahimovic palasi viime viikolla Ruotsin maajoukkueeseen viiden vuoden tauon jälkeen. 39-vuotias nousi heti otsikoihin hänen vahvojen peliesitystensä ansiosta, mutta Salming ei tähtihyökkääjää kritiikiltä säästänyt.

– Kun ottaa huomioon hänen ikänsä, on Zlatanin suorittaminen ilmiömäistä, kertoi NHL:n entinen huippupuolustaja Aftonbladetille.

LUE MYÖS: Zlatan Ibrahimović palasi ryminällä Ruotsin maajoukkueeseen: ”Moni ihminen minun iässäni ei pysty samaan”

– En kuitenkaan pidä hänen tyylistään, hänen eleistään tai puhetavastaan silloin kun asiat eivät mene niin kuin hän haluaa. Ei voi aina saavuttaa mitä haluaa, ja kun näin käy, on vain arvostettava muita.

– Olen usein kysynyt itseltäni, miksi hän toimii niin miten hän toimii? Hän ei voi tehdä mitä lystää vain, koska hän on parempi pelaaja kuin muut.

Ibrahimovic vastasi 69-vuotiaan Salmingin puheisiin sen jälkeen, kun hän oli auttanut Ruotsia päihittämään Kosovon sunnuntain MM-karsintaottelussa.

[readmore from=Ibrahimovic-Zlatan]

AC Milanin kärkimies syötti 3-0-lukemiin päättyneessä pelissä yhden maalin.

– Kuulin, että Börje Salming avasi suunsa ja sanoi jotain minun eleistäni kentällä, aloitti Ibrahimovic puhuessaan ottelun jälkeen lehdistölle.

– Jos ihminen ei tunne toista, hänen ei pitäisi avata edes suutaan. Jos saat kiekon päähäsi, ei se tarkoita, että teet aina oikein. Hän pitäkööt vain itsestään huolta ja minä itsestäni.

Helmikuussa Ibrahimovic joutui sanasotaan LeBron Jamesin kanssa, kun ruotsalaishyökkääjä kritisoi NBA-tähteä hänen aktivismistaan politiikan parissa.