Bayern-pomo paljasti: Superliigasta poistuneet seurat pyysivät virhettään anteeksi – ”Todellinen jalkapallo voitti”

© Kuva: Getty Images

Real Madrid, Barcelona ja Juventus ovat ainoat Superliigassa edelleen mukana olevat seurat.

Atlético, Internazionale, AC Milan, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Manchester United ja Liverpool tiedottivat aiemmin poistuneensa kilpailusta.

Bayern München ei ollut missään vaiheessa mukana Superliiga-suunnitelmissa.

Bayern Münchenin ja Euroopan jalkapalloseurojen yhdistyksen kunniapresidentti Karl-Heinz Rummenigge otti kantaa Superliiga-kohuun Tuttosportin haastattelussa.

– Me tai PSG emme halunneet Superliigan toteutuvan. Se ei olisi auttanut ollenkaan, vaan oikeastaan tehnyt entistä enemmän harmia. Uusittu Mestarien liiga on oikea ratkaisu.

– Tiedämme, että nykyinen lohkovaihesysteemi on tylsä, mutta kaikki muuttuu. Mielestäni on elintärkeää, että eurokilpailuihin pääsee mukaan urheilullisten meriittien avulla, Rummenigge totesi Tuttosportille.

Rummenigge paljasti Superliigasta poistuneiden seurojen pyytäneen Bayernilta anteeksi.

– Olen nähnyt vaikka ja mitä jalkapallomaailmassa. Nämä eivät ole olleet helppoja päiviä, mutta onneksi kaikki on nyt päättynyt. Manchester City on jo pyytänyt meiltä anteeksi ja sen jälkeen useat muutkin Superliigasta eronneet seurat ovat toimineet samoin. He tekivät ison virheen, mutta sillä ei ole enää merkitystä. Todellinen jalkapallo, jota kaikki rakastamme, on voittanut.

Lähde: AS