FC Inter -kausiennakko 2021: Materiaalin leveys ei riitä mestaruustaistoon – erinomainen työ jatkuu silti menestyksekkäästi

Olet kausiennakon sivulla 3.

Kausiennakko on viiden sivun paketti. Pääset uudelle sivulle aina kyseisen sivun lopusta. Lisäksi voit hypätä haluamallesi sivulle myös suoraan sisällysluettelosta. Jokaisen sivun alussa on sisällysluettelo kyseisen sivun aiheista.

Näytä ennakkopaketin sisällysluettelo

Tähdet

Timo Furuholm

Kapteeni johtaa joukkojaan isolla sydämellä, eikä tahti ole kylmien numeroidenkaan valossa viime kausilla hiipunut. 10 maalin rajapyykki on ollut jatkuvasti porista jo teininä FC Interiin saapuneen 33-vuotiaan näköpiirissä.

Furkan tähtipelaajan asema joukkueessa ei toisaalta ole edes riippuvainen tehoista – rakastettu ja vihattu hyökkääjä on yksi kotimaisen jalkapalloilun hahmoista, jonka tekemiset eivät jätä kylmäksi. Viime kauden tehot 10+5 puhuvat puolestaan.

Aleksi Paananen

Lahdesta Turkuun vuoden 2019 alussa saapunut keskikentän soturi on muodostunut joukkueelleen elintärkeäksi pelaajaksi. Armoton taistelu- ja työntekomoraali hakevat vertaistaan vain Diegon pelikäsityksestä.

Aleksi Paananen on Interin keskikentällä elintärkeä pelaaja. Kuva: Juha Tamminen.

28-vuotias keskikenttäpelaaja sijoittuu ja liikkuu kotimaisilla kentillä harvoin nähdyllä sulavuudella. Kauteen lähdettäessä tontit Paanasen ympärillä ovat vielä jossain määrin epävarmalla pohjalla, mikä vain korostaa tämän omaa roolia. Yli 260 veikkausliigaottelua vyöllä on myös melkoinen meriitti; yllätyksiä ei enää vastaan paljoa tule.

Rick Ketting

Interin toppariosasto on todella vahva, ja sen johtohahmo Ketting liigan selkeää eliittiä tontillaan. IFK Mariehamnista uransa suomalaiskentillä startanneen 25-vuotiaan sitominen vielä yhdeksi kaudeksi seuraan saattoi hyvinkin olla turkulaisittain kovin suoritus talvikauden pelaajasopimusten saralla. Ilman merkittäviä takaiskuja hollantilaisen ura ei tule jäämään Veikkausliigan tasolle.

Läpimurtopelaaja – Juho Hyvärinen

Hyvärinen teki nimeään tunnetuksi viime kaudella RoPS-paidassa sellaisella voimalla, että ottajia riitti varmasti. Vasta 21-vuotias puolustaja on ehtinyt pelata hämmentävän määrän Veikkausliigaa; 80 ottelua.

Juho Hyvärinen on nuoresta iästään huolimatta pelannut jo 80 veikkausliigaottelua. Kuva: Juha Tamminen.

Hyvärinen on koulutukseltaan laitapakki. Hän kertoi talvella Inter-kannattajien podcastissa, ettei ole lainkaan tottunut itseltään uudessa seurassa odotettuun, wingbackin vahvasti hyökkäävään rooliin.

Tähän asettuminen ei kuitenkaan esimerkiksi talven Suomen Cup -esiintymisten perusteella vaikuta ongelmalliselta. Ikäkausimaajoukkueet läpi käynyt pelaaja on niin itsensä kuin ympäristön puolesta suurten odotusten kohteena.

Miten Inter pelaa ja minkälaisella ryhmityksellä? Entä mikä on Interin ihanneavaus? Näihin kysymyksiin vastataan seuraavalla sivulla.

Edellinen sivu
Seuraavalla sivulla valmennus, peliryhmitys sekä ihanneavaus


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.