Borussia Dortmund on tarkkaillut Spartak Moskovan hyökkääjää Jordan Larssonia siltä varalta, että Erling Braut Håland jättää seuran tulevana kesänä, kertoo Goal.

Hålandin, 20, odotetaan lähtevän Dortmundista viimeistään ensi kauden jälkeen, jolloin hänen sopimukseensa kirjattu ulosostoklausuuli astuu voimaan. Norjalaishyökkääjän agentti ja isä ovat kierrelleet suurseurojen toimistoilla jo viime aikoina, mutta Dortmundin seurajohto on julkisesti sanonut, että Håland ei vahda seuraa ensi kesänä.

Dortmund saattaa hankkia uuden hyökkääjän, vaikka Håland jäisikin seuraan, sillä norjalaiskärjen lisäksi vaihtoehtoja keskushyökkääjän paikalle ei liikaa ole.

Larsson, 23, on herättänyt Dortmundin kiinnostuksen tällä kaudella pelaten 24 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 12 maalia ja syöttänyt viisi. Dortmund saattaa joutua tarjouskilpailuun, jos se haluaa Larssonin riveihinsä, sillä myös West Ham on tarkkaillut häntä.

Maalintekotaito tuntuu kulkevan Larssonin suvussa, sillä hänen isänsä Henrik Larsson edusti omalla pelaajaurallaan muun muassa Celticiä, Barcelonaa ja Manchester Unitedia ja iski Ruotsin A-maajoukkueessa lähes 40 osumaa.