Manchester United -legenda Roy Keanen mukaan Tottenhamin maalitykki Harry Kanen ”on ajateltava” mahdollista siirtymistä Old Traffordille.

27-vuotiaan Kanen ympärillä on pyörinyt siirtohuhuja jo usean vuoden ajan, mutta nyt siirto on mitä ilmeisimmin lähempänä kuin koskaan ennen.

The Athletic uutisoi viikonloppuna siitä, että Kane haluaa lähteä Tottenhamista, mikäli seura ei pelaa ensi kaudella Mestarien liigaa.

Sunnuntaina Tottenham kärsi 1-3-kotitappion Manchester Unitedille ja valahti Valioliigan sarjataulukossa sijalle seitsemän. Piste-ero Mestarien liigaan oikeuttavaan neljänteen sijaan kasvoi jo kuuteen pisteeseen, kun enää seitsemän ottelukierrosta on jäljellä. Tällä hetkellä näyttääkin epätodennäköiseltä, että Spurs ensi kaudella Mestarien liigassa pelaisi.

– Kane katsoi tätä Man Unitedin joukkuetta tänään ja hän on kuullut, kuinka he ovat menneet eteenpäin viimeisen 12 kuukauden aikana, Keane sanoi Sky Sportsille sunnuntaina.

– Hän varmasti ajattelee: ”Voisin olla huippumies Manchester Unitedin hyökkäyksessä”. Kanea on pakko viehättää mahdollisuus, jonka hän saisi Unitedissa.

– Manchester United on kaventanut kuilua Cityyn ja Kane olisi uusi valtava askel. Kane ei välttämättä halua mennä ulkomaille ja Manchester Unitedilla on edelleen valtava, valtava vetovoima.

LUE MYÖS: Jose Mourinholla ja Ole Gunnar Solskjærilla värikäs sanasota Valioliigan huippuottelun jälkeen – ”Hän jää ilman ruokaa”