Manchester United nappasi sunnuntai-iltana 3-1-vierasvoiton Tottenhamista Valioliigan kuumassa ja vauhdikkaassa huippuottelussa.

Tottenhamin tähtipelaaja Son Heung-minin maali vei isännät 1-0-johtoasemassa tauolle, mutta United nousi toisella puoliajalla rinnalle ja ohi.

Fred tasoitti ottelun 57. peliminuutilla kauden ensimmäisellä osumallaan ja Edinson Cavani viimeisteli voittomaalin syöksypuskullaan kymmenen minuuttia ennen loppua. Lisäajan kuudennella minuutilla vaihdosta kentälle tullut Mason Greenwood sinetöi voiton tarkalla laukauksella etukulmaan.

Ottelun puhuttavin tilanne nähtiin kuitenkin avausjaksolla tilanteen ollessa vielä 0-0.

Unitedin keskikenttäpelaaja Scott McTominayn käsi hipaisi Sonin naamaa ja eteläkorealainen tuupertui kentän pintaan teatraalisesti. Ottelun erotuomari Chris Kavanagh antoi pelin jatkua ja vain sekunteja myöhemmin Cavani laukoi pallon maaliin.

VAR-tarkastuksen jälkeen Unitedin johto-osuma hylättiin, koska McTominayn tulkittiin rikkoneen Sonia tilanteessa.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær ei sulattanut tuomiota ja antoi täyslaidallisen Tottenhamin tähtipelaajan suuntaan.

– Ei tällaisten pitäisi mennä läpi. Jos minun poikani jää maahan kolmeksi minuutiksi ja tarvitsee 10 kaveriaan päästäkseen ylös, hän jää ilman ruokaa, Solskjær tylytti.

Tottenhamin José Mourinho oli tyrmistynyt norjalaisen kommenteista ja antoi kuittia takaisin.

– Sonny on onnekas, koska hänen isänsä on parempi ihminen kuin Ole. Isänä sinun on aina ruokittava lapsesi huolimatta siitä, mitä he tekevät. Jos sinun on varastettava ruokkiaksesi lapset, niin sitten varastat, Mourinho täräytti tuttuun värikkääseen tyyliinsä.