Huuhkajat-kaksikko kärsi murskaavan tappion MLS:n avausottelussa

© Kuva: Getty Images

Pohjois-Amerikan pääsarja MLS potkaistiin käyntiin perjantain ja lauantain välisenä yönä.

Huuhkajien luottopelaajat Robin Lod ja Jukka Raitala pelasivat kumpikin Minnesota Unitedin kauden ensimmäisessä sarjaottelussa Seattle Soundersia vastaan, mutta eivät onnistuneet pelastamaan joukkuettaan murskaavalta tappiolta.

Ensimmäinen puoliaika Washingtonissa tuli päätökseen maalittomassa tasatilanteessa, kun Minnesotan maalivahti Dayne St. Clair onnistui torjumaan Raul Ruidiazin rangaistuspotkun taitavasti tiehensä.

Artikkeli jatkuu videoupotuksen jälkeen.

Seattle Sounders meni johtoon kuitenkin pelin 48. minuutilla, kun Joao Paulo latasi uskomattoman hienon puolivolleyn rangaistusalueen ulkopuolelta maaliverkon perukoille. Lodin johdattama Minnesota-hyökkäys onnistunut tuomaan vieraita enää tasoihin.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Minnesotan selkäranka katkesi täysin, kun ottelua oli takana 70 minuuttia. Vihreäpaidat pommittivat kolme lisäosumaa viimeiseen 20 minuuttiin ja voittivat ottelun noin 7 000 katsojan edessä murskaavin 4-0-lukemin.

Tänään lauantaina 28 vuotta täyttänyt Lod pelasi koko pelin Minnesotan hyökkäyksessä. Hän laukoi kolme kertaa, mutta ei testannut yhdelläkään yrityksellään Seattlen maalivahti Stefan Freitä.

Raitala hyppäsi puolestaan vasta 79. minuutilla kentälle, kun Seattle johti peliä jo kolmella maalilla. Kyseessä oli 32-vuotiaan suomalaispuolustajan ensiesiintyminen Minnesota Unitedissa, jonne Montreal Impactin entinen kapteeni siirtyi tammikuun lopulla.

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!