Italialaislehti: Juventus tarjonnut jättipalkkaa nauttivaa pelaajaa Barcelonaan ja Evertoniin – ilmaiseksi

© Kuva: Getty Images

Italialaisjätti Juventus haluaa eroon keskikenttäpelaaja Adrien Rabiotista.

26-vuotias Rabiot siirtyi Juventukseen ilmaiseksi kesällä 2019 ja allekirjoitti tuolloin neljän vuoden sopimuksen, jonka aikana hän tienaa lehtitietojen mukaan hulppeat 260 000 euroa viikossa.

Rabiotin palkka on Juventuksen korkeimpia. Ainoastaan Cristiano Ronaldo ja Mathjis de Ligt tienaavat häntä enemmän. Yhtä paljon Rabiotin kanssa tienaavat Paulo Dybala sekä Aaron Ramsey.

Vaikka Rabiot on saanut kahdella Juventus-kaudellaan runsaasti vastuuta, ei hänen lähtönsä olisi kovinkaan suuri menetys torinolaisseuralle – päinvastoin. Palkkakulujaan vähentävällä Juventuksella löytyy jo nykyisestä rosterista pelaajia, jotka pystyvät täyttämään Rabiotin saappaat.

Se myös tiedostetaan Juventus-leirissä, mikäli Calcio Mercatoon on uskominen.

Italialaislehti nimittäin uutisoi tiistaina, että Juventus olisi jo tarjonnut Rabiotia sekä Barcelonaan että Evertoniin – ilmaiseksi. Torinolaisseura ei siis pyydä keskikenttäpelaajasta edes siirtokorvausta, vaikka hänen sopimuksensa ulottuu kesään 2023 asti.

Ranskan maajoukkueeseen kuuluva Rabiot on pelannut kuluvalla kaudella 41 ottelua ja tehnyt niissä kolme maalia. Ennen Juventus-siirtoaan hän pelasi Paris Saint-Germainin riveissä seitsemän vuoden ajan.

Valioliiga näkyy V Sportin kanavilla ja Viaplayssa.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille