Kerroimme maanantaina, että brassitähti Neymar on erittäin lähellä allekirjoittaa monivuotisen jatkosopimuksen Ligue 1 -jätti PSG:n kanssa. Siirtoasiantuntija Fabrizio Romanon mukaan sopu jatkosta on jo täysin valmis, mutta virallista jatkokontrahti ei vielä ole.

Ranskalaislehti France Footballille lausunnon antanut Neymarin lähipiiriin kuuluva henkilö korosti, kuinka onnellinen supertähti Pariisissa tätä nykyä on.

– Neymar haluaa jatkaa PSG:ssä. Hän on nähnyt, millaisessa kasvuprosessissa seura on. Hän pitää siitä projektista. Hän on ollut vähemmän aktiivinen sosiaalisessa mediassa, koska hän haluaa vähemmän polemiikkia.

– Neymarin päätavoite on voittaa Mestarien liiga. Hän ei muuta ajattelekaan. Hän haluaa näyttää, että PSG on mahtava seura.

Neymar kommentoi tulevaisuuttaan itsekin samalle lehdelle France Footballille. Haastattelussaan hän kertoi avoimesti, kuinka hyvin viihtyy seuran toisen tähtihyökkääjän Kylian Mbappén rinnalla.

– Suuri osa onnellisuudestani PSG:ssä on Mbappén ansiota. Hän on opettanut minulle, millaisia ranskalaiset ovat ja selittänyt minulle ranskalaista mentaliteettiä. Hän auttoi minua valtavasti sopeutumisessani, Neymar kiitteli.

– Olen pitänyt Mbappén luonteesta alusta lähtien. Kylian on hyvin iloinen tyyppi ja kaikille ystävällinen. Hän on mahtava ihminen, ja siksi olemme tulleet hyvin toimeen ensimmäisestä päivästä alkaen.

Neymariin ovat tehneet vaikutuksen myös Mbappén jalkapallotaidot, ei vain luonne.

[readmore from=Neymar]

– Minulla on tietysti ollut myös tilaisuus nähdä hänen harjoittelevan. Olen saanut seurata hänen nopeuttaan, harhautusvalikoimaansa sekä älykkyyttään ja nöyryyttään, joka mahdollistaa hänen kehittymisensä.

– Olen aina sanonut, että hän on kultapoikamme. Pelkkä nopeus ei kerro hänestä tarpeeksi. Pitää olla myös älykäs käyttääkseen sitä oikein, ja sitä Kylian on. Hän ei ole vain älykäs ja nopea, vaan hänellä on myös valtava harhautusvalikoima, Neymar kehui.

Vaikka PSG:n tahto on tiettävästi pitää kiinni sekä Neymarista että Mbappésta, ei viimeksimainitun jatkoa seurassa pidetä läheskään yhtä varmana. Mbappén jatkosopimuksen ei uskota olevan vielä kovin lähellä, ja Real Madrid on tosissaan ranskalaishyökkääjän perässä.

Lähde: AS