Katso: Teemu Pukki karkasi Norwichin nousujuhliin kesken haastattelun – ”Minun on nyt aika poistua!”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukin edustama Norwich City varmisti lauantaina paluunsa Valioliigaan.

Saavutus varmistui jo ennen Norwichin iltaottelua Bournemouthia vastaan, kun Kanarialintujen kanssa automaattisesta nousupaikasta taistelleet Swansea ja Brentford joutuivat tyytymään iltapäivällä tasapeleihin.

Norwichin ottelu Bournemouthia vastaan alkoi lupaavasti, kun Pukki alusti Emi Buendían avausmaalin jo viidennellä minuutilla upealla ulkosyrjäsyötöllä.

Dimitrios Giannoulisin punaisen kortin myötä Norwich kuitenkin hävisi Carrow Roadilla 1-3-lukemin. Polvensa avausjaksolla kolhinut Pukki vaihdettiin pois kentältä 55. minuutilla, kun ottelu oli vielä tasan.

Tappio ei kuitenkaan estänyt Norwichin pelaajia juhlimasta paluutaan Valioliigaan. Corona-kaljat ja samppanjat poksahtivat auki heti päätösvihellyksen jälkeen ja joukkuetoverit ryhtyivät äänekkääseen lauluun keskellä stadionin nurmea.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Pukki antoi ottelun jälkeen haastattelun Sky Sportsille yhdessä Norwichin ja Hollannin maajoukkueen maalivahti Tim Krulin kanssa.

Sen jälkeen kun kamera kuitenkin ohjautui pois suomalaistähdestä ja muiden pelaajien juhlinta kantautui taustalta hänen korviinsa, päätti Pukki lopettaa oman osuutensa siihen ja karata paikalta.

– Luulen, että minun on nyt aika poistua, tokaisi leveästi hymyillyt Pukki malttamattomana mikrofoniin ennen poistumista kalja kädessään.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Norwichin seuraava ottelu on jo tiistaina, joten vielä ei ole varaa useamman päivän juhlaputkelle. Vastassa on sarjakakkonen Watford.

Mestaruuteen on vielä hieman matkaa, minkä lisäksi Pukilla on tilaisuus toistaa kauden 2018-19 temppunsa ja voittaa Mestaruussarjan maalipörssi. Suomalaistykki on osunut 25 kertaa ja maalipörssin ykkönen Ivan Toney 29 kertaa.

Jos alla oleva upotus ei näy, klikkaa tästä.

Artikkelia päivitetty 18.4. 9:14


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?