Teemu Pukki korosti Norwichin upean saavutuksen harvinaisuutta: ”Se kertoo kaiken”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien maalitykki Teemu Pukki juhli lauantai-iltana pikaista paluutaan Valioliigaan hänen edustamansa Norwich Cityn kanssa.

Suomalaishyökkääjä on tehnyt häikäisevät 25 maalia tämän kauden Mestaruussarjassa ja johdattanut Norwichin tukevasti sarjataulukon piikkipaikalle.

Lauantain 1-3-tappiossa Bournemouthille hän alusti joukkueensa ainoan täysosuman kauniilla maalisyötöllä, joka oli puolestaan hänen kautensa neljäs laatuaan.

LUE MYÖS: Norwichin nousun takuumies ei unohtanut avaimia menestykseen: ”Vuosia Teemun kanssa”

Ottelun jälkeen Pukki kertoi, miten ylpeä hän on joukkueensa upeasta saavutuksesta.

Harvat Valioliigasta pudonneet seurat pystyvät nousemaan heti seuraavalla kaudella takaisin pääsarjatasolle, mutta juuri näin Pukin edustama Norwich on tänä viikonloppuna tehnyt.

– Se fakta, miten varmistimme nousumme viisi ottelua ennen kauden päättymistä kertoo kaiken tämän vuoden tarinastamme, totesi Pukki BBC Radio Norfolkille.

– Olen niin ylpeä näistä pojista. Tämä ei ole koskaan helppoa. Kaikki ovat nähneet sen muista joukkueista, jotka ovat pudonneet Valioliigasta ja epäonnistuneet nousemaan suorinta tietä takaisin huipulle.

– Olemme paras joukkue tässä sarjassa ja nyt meidän on vain päätettävä kausi tyylillä, lisäsi Pukki viitaten mestaruuden sinetöimiseen.

KATSO MYÖS:


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?