Manchester United palaamassa Euroopan huipulle – Ole Gunnar Solskjær: ”Emme ole enää miljoonan mailin päässä”

© Kuva: Getty Images

Ole Gunnar Solskjærin mukaan Manchester United ei ole enää ”miljoonien mailien päässä” Euroopan parhaista seurajoukkueista.

United on parantanut tällä kaudella otteitaan ja on tällä hetkellä Valioliigan kakkossijalla. Mestarien liigassa tie nousi pystyyn alkulohkon jälkeen, mutta Eurooppa-liigassa joukkue on edennyt välieriin asti.

Solskjærin mukaan hänen luotsaamansa joukkueen ero Mestarien liigan välieriin selviytyneisiin joukkueisiin (PSG, Man City, Chelsea, Real Madrid) ei ole enää suuri.

– Tosiasia on, että olemme Eurooppa-liigassa ja he ovat Mestarien liigassa, se on todellisuus. Mutta kun istun alas, katson pelejä ja tiedän kuinka hyvin olemme pärjänneet näitä joukkueita vastaan, tiedän, ettemme ole miljoonan mailin päässä, norjalaisluotsi kertoi.

Kyse on johdonmukaisuudesta. Joskus pienet yksityiskohdat menevät sinua vastaan, pienet marginaalit ovat sinua vastaan.

– Nyt on kyse siitä, että jatkamme parantamista, inspiroidumme hyvistä esityksistä heitä vastaan ​​ja opimme huonoista esityksistä ja tuloksista.

Manchester United jahtaa tällä kaudella ensimmäistä pokaaliaan Solskjærin alaisuudessa. Valioliigamestaruus on vielä teoreettisesti mahdollista, mutta joukkueen katseet lienee jo suunnattu Eurooppa-liigaan, jossa välierissä vastaan asettuu AS Roma. Mikäli United etenee otteluparista jatkoon, kohtaa se finaalissa joko Arsenalin tai Villarrealin.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?