Oikeusmurhan Mestarien liigassa kärsinyt Dortmundin keskikenttämies: ”Turhauttavaa”

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan ensimmäisen puolivälieräpäivän puhuttanein tilanne nähtiin ottelussa Manchester City-Borussia Dortmund, kun vieraiden Jude Bellinghamin tekemä maali hylättiin hyvin kyseenalaisin perustein.

Cityn maalivahti Ederson haparoi haltuunotossaan, 17-vuotias Bellingham tavoitteli kärkkäästi irtopalloa ja Ederson potkaisi keskikenttäpelaajaa jalkaan. Pallon sai Bellingham, joka kuljetti pelivälineen tyhjään City-maaliin. Erotuomari Ovidiu Hategan vihelsi kuitenkin Bellinghamin rikkoneen ja antoi vapaapotkun Manchester Citylle, tarkastamatta tilannetta videolta. Videon tilanteesta voi katsoa tämän jutun lopusta, BT Sportin julkaisemasta Instagram-postauksesta.

Jos pelin olisi annettu jatkua, ja maali olisi hyväksytty, olisi Bellingham tasoittanut tilanteeksi 1-1. Bellinghamia jäikin ymmärrettävästi harmittamaan Hateganin hätiköity toiminta.

– Olen ehdottomasti sitä mieltä, että voitin pallon reilusti, Bellingham totesi BT Sportille pelin jälkeen.

– Joskus on vähän turhauttavaa, että vaikka kentällä on niin paljon kameroita ja niin monet katsovat (VAR-kopissa) ruutuja, niin he eivät odota minun panevan palloa verkkoon, ja tarkista tilannetta sen jälkeen.

– Se on kuitenkin jalkapalloa ja elämää, joten meidän on vain hyväksyttävä se, nuori pelimies totesi kypsästi.

Bellingham harmitteli asiaa myös Twitterissä, jossa hän jakoi kaksi puhuttelevaa twiittiä tilanteesta.

Manchester City voitti ottelun lopulta 2-1, mutta Marco Reus teki joukkueelleen tärkeän vierasmaalin, katkaisten samalla Cityn lähes 800 minuuttia kestäneen takaiskumaalittoman putken Mestarien liigassa. Näin ottelupari jäi vielä auki ensi viikolla Dortmundissa pelattavaan toiseen osaotteluun.

– Teimme monia juttuja hyvin, annoimme heille vain vähän maalipaikkoja ja olimme itse vaarallisia, Dortmundin valmentaja Edin Terzic analysoi ottelua.

– Lopussa saimme tietysti vähän pettyä, koska hävisimme pelin. Näytimme hyvän reaktion, ja tämä oli hyvä taistelu. Valmiita emme kuitenkaan vielä ole. Tämä oli vasta ensimmäinen puoliaika, ja ottelu on edelleen auki. Aiomme yrittää kaikkemme, jotta selviydymme ensi viikolla seuraavalle kierrokselle.

Lähteet: Manchester Evening News ja Borussia Dortmundin kotisivut

Juttua on muokattu 7.4. kello 10.47. Bellinghamin oikea pelipaikka on keskikentällä, ei hyökkäyksessä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.