Real Madrid dramaattisen El Clasicon voittoon – La Ligan mestaruudesta tulossa huima kamppailu

© Kuva: Getty Images

Real Madrid kaatoi Barcelonan La Liga -kauden toisessa El Clasicossa lauantaina. Viihdyttävä kamppailu päättyi lopulta lukemiin 2-1. Madridilaiset voittivat myös kauden aiemman klassikon.

Kotijoukkue iski maalinsa avausjaksolla. Karim Benzema vei isännät johtoon komealla ohjauksella maalin edestä 13. peliminuutilla. Los Blancosin toisesta maalista vastasi Toni Kroos. Saksalaisen vapaapotku otti kimmokkeen Barca-pelaajasta, ja kimposi verkon perukoille, kun kamppailua oli pelattu vajaat puoli tuntia.

Oscar Mingueza toi katalonialaiset maalin päähän tunnin kohdalla. Barcelona painosti lopussa kovaa, mutta ei kuitenkaan onnistunut iskemään kamppailua tasoihin.

Kamppailun 84. minuutilla Ferland Mendy kaatoi vaihdosta kentälle tulleen Barca-hyökkääjä Martin Braithwaiten boksin sisällä, mutta tilanteesta ei kuitenkaan viety palloa pilkulle. Vieraat protestoivat tilannetta todella kovasti.

Realin keskikenttäpelaaja Casemiro nappasi lisäajan alkaessa kaksi keltaista korttia noin minuutin sisään ja lensi suihkun puolelle. Vaihdosta kentälle tullut vasta 18-vuotias Ilaix Moriba oli lähellä nousta katalonialaisten sankariksi lisäajan viimeisellä minuutilla, mutta hänen laukauksensa osui vieraiden epäonneksi ainoastaan ylärimaan.

Madridilaiset nousivat voitollaan sarjakärkeen tasapistein paikallisvastustaja Atleticon kanssa, joka on pelannut yhden ottelun vähemmän. Barcelona vaanii yhden pisteen päässä.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?