Bayern Münchenin pitkäaikainen luottopuolustaja David Alaba siirtyy kesällä Real Madridiin, kertoo Sky Italia.

Lähteen mukaan Alaba on pitkän pohdinnan jälkeen päättänyt siirtyä Real Madridiin ja tulee allekirjoittamaan seuran kanssa peräti viisivuotisen – kesään 2026 asti ulottuvan – sopimuksen. Sopimuksen virallinen vahvistus on luvassa ”pian”.

Real Madridin ei tarvitse maksaa Alabasta siirtokorvausta, sillä itävaltalaispuolustajan sopimus Bayernin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

28-vuotias Alaba edusti Bayernia vuodesta 2008 lähtien. Hän on voittanut seurassa yhdeksän (kuluvan kauden jälkeen kymmenen) Bundesliigan mestaruutta, kuusi kertaa Saksan Cupin ja kaksi kertaa Mestarien liigan.

Monipuolisena pelaajana tunnetun Alaban perässä olivat myös muun muassa Barcelona ja Manchester City, jotka jäivät kumpikin (Sky Italian tietojen mukaan) nuolemaan näppejään.

Max Bielefeld

@Sky_MaxB
Sky sources: David Alaba has agreed a 5 year contract until 2026 with @realmadrid. Barcelona is not an option anymore. Contract not signed yet, but will be in the next weeks 🔜📝✅ #TransferUpdate @Sky_Torben @Sky_Marc