Suomalaishyökkääjä Berat Sadik nautti keskiviikkona kahden maalin illasta, kun hänen edustamansa Doxa Katokopias nujersi Karmiotissan peräti 6-1-lukemin Kyproksen pääsarjassa.

Doxan mentyä jo vartin jälkeen johtoon Sadikin torjutun laukauksen jatkotilanteesta, sai 34-vuotias sauman avata omat maalihanansa viittä minuuttia myöhemmin. Suomalaiskapteeni epäonnistui kuitenkin yrityksessään ja peli pysyi 1-0:ssa.

Sadik ei tästä kuitenkaan lannistunut, vaan laittoi pallon sisään neljä minuuttia epäonnistumisensa jälkeen. Ottelun toisen maalinsa kärkimies laukoi tunnin pelin kohdalla ennen kuin hänet otettiin vaihtoon 71. minuutilla.

LUE MYÖS: Onni Valakari ottaisi unohdetun suomalaistykin avosylin takaisin Huuhkajiin: ”Kaikki tietävät hänen vaarallisuutensa”

Doxa on tuloksen myötä sarjataulukon yhdeksännellä sijalla, seitsemän pistettä putoamisviivan paremmalla puolella. Sadik on puolestaan paukuttanut tällä kaudella nyt 14 maalia, joista keskiviikon osumat olivat hänen ensimmäisensä alaloppusarjassa.

Doxa Katokopias FC

@DoxaFC
Τελικό 🙌🙌

ΔΟΞΑ - Καρμιώτισσα 6-1

#matchday5 #doxkar #doxafc