Argentiinalaisjätti River Plate kohtaa kolumbialaisen Santa Fen keskiviikon ja torstain välisenä yönä Copa Libertadoresin lohkovaiheen viidennellä ottelukierroksella.

River Plate joutuu kotiotteluunsa hyvin vajaavaisella kokoonpanolla. Joukkueessa on todettu peräti 20 koronavirustartuntaa. River Platen jokaisella neljällä maalivahdilla on koronavirustartunta.

Argentiinalaislehdistön mukaan River Plate yritti viimeiseen asti neuvotella Etelä-Amerikan jalkapalloliiton CONMEBOL:n kanssa voidakseen nimetä otteluun B-joukkueensa kakkosmaalivahdin, mutta pyyntö hylättiin. Jalkapalloliiton mukaan vain vakavan loukkaantumisen sattuessa joukkue voisi nimetä uuden pelaajan miehistöönsä.

Sen vuoksi River Platen edustusjoukkueen päävalmentaja El Muñeco Gallardo joutuu peluuttamaan kenttäpelaajaa maalivahtina. Argentiinalaislehdistön mukaan keskikenttäpelaaja Enzo Pérez pelaa Santa Fe -ottelussa maalivahtina.

River Platella on kymmenen pelikunnossa olevaa kenttäpelaajaa, joten Gallardon on nimettävä parhaillaan loukkaantuneena oleva pelaaja avauskokoonpanoon. River Platella ei ole lähtökohtaisesti ainuttakaan penkkimiestä yön ottelussa.

River on Libertadoresin lohkossaan kolmantena.

Lähde: Mundo Deportivo