Erling Braut Håland on sanonut, että hänen aikomuksenaan on ”kunnioittaa” sopimustaan Borussia Dortmundin kanssa potentiaalisten siirtotarjousten värittämän kesäikkunan alla.

Norjan maajoukkuehyökkääjän sopimus Dortmundin kanssa ulottuu vuoteen 2024, mutta se sisältää tiettävästi 75 miljoonan euron ulosostoklausuulin, joka astuu voimaan kesän 2022 siirtoikkunassa.

20-vuotiaan maalitykin edustajat – agentti Mino Raiola ja isä Alf Inge Håland – vierailivat huhtikuussa sekä Barcelonan että Real Madridin harjoituskeskuksissa. Tämän lisäksi kärkimiestä on yhdistetty vahvasti Manchester Cityyn, Unitediin ja Chelseaan.

Raiola tiedosti hiljattain, ettei Dortmund halua myydä 41 maalia 41 otteluun päättyneellä kaudella tehnyttä Hålandia tänä kesänä muualle. Norjalaislupaus on nyt itse vihjaillut Viaplayn haastattelussa, että on valmis jäämään toiseksikin kaudeksi Signal Iduna Parkille.

– Minun sopimukseni on voimassa vielä muutaman vuoden, joten aion kunnioittaa sopimustani, totesi Håland.

Euroopan kuumin hyökkääjälupaus vihjasi Dortmundin selviytymisen ensi kauden Mestarien liigaan olleen ratkaiseva tekijä hänen tulevaisuudensuunnitelmiensa kannalta.

– Kuten olen aiemmin sanonut, olen Mestarien liigan suuri fani. Uskon kaikkien tietävän sen, Håland jatkoi.

[readmore from=Håland-Erling-Braut]

– Oli helpottavaa varmistaa se [europelipaikka ensi kaudeksi]. Se oli todella tärkeää.

– Olen todella yksinkertainen kaveri. Kun tykästyn johonkin asiaan, haluan sitä vain lisää. Kun teen maalin, haluan saman tien jahdata seuraavaa.

– Minulla on suuria unelmia. Voitin juuri ensimmäisen merkittävän pokaalini (Saksan Cup) ja se oli upea tunne. Joten haluan voittaa pokaaleja.

Lähde: Sky Sports