Ex-maajoukkuepelaaja: Erling Håland voi siirtyä vain Englannin Valioliigaan – syynä jopa 600 miljoonan euron kokonaishinta

© Kuva: Getty Images

Saksan jalkapallomaajoukkueen ex-pelaaja Markus Babbelin mukaan Borussia Dortmundin Erling Braut Håland voi siirtyä vain ja ainoastaan Englannin Valioliigaan.

Pelaajaurallaan neljä vuotta Englannissa (edusti Liverpoolia ja Blackburnia) viettänyt Babbel perustelee väitettä sillä, että minkään muun maan seuralla ei olisi varaa hankkia Hålandia. Babbel arvioi norjalaishyökkääjän maksavan kaikkinensa jopa 600 miljoonaa euroa. Luku pitää sisällään siirtosumman, maksut Mino Raiolalle (Hålandin agentti) sekä monivuotisen sopimuksen palkkakulut.

– Englanti on ainoa maa, johon Håland voi siirtyä. Siellä seuroilla on enemmän rahaa kuin muilla, Babbel sanoi Goalin mukaan.

– Ei ole mahdollisuutta, että esimerkiksi Bayern München voisi hankkia hänet, koska joudut käyttämään häneen 140–180 miljoonaa euroa (siirtosumma).

– Kokonaishinta on liian kallis. Raiola ei ole halvin agentti maailmassa ja hän haluaa saada myös paljon rahaa. Ja jos maksat Hålandista niin suuren siirtokorvauksen, hänen on myös oltava joukkueen parhaiten palkattu pelaaja. Kaiken kaikkiaan hän tulisi maksamaan noin 500-600 miljoonaa euroa.

Håland on yhdistetty siirtohuhuissa muun muassa Chelseaan sekä kumpaankin Manchesterin seuraan, Cityyn ja Unitediin.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004