Italilaishyökkääjä Fabio Quagliarella ei tunnu saavan kotimaansa pääsarjajalkapalloilusta tarpeekseen. Lauantaina 38-vuotias veteraani oli Sampdorian avauskokoonpanossa Parma-ottelussa; kyseessä uran 500. Serie A -ottelu.

Maaleja näissä peleissä oli tätä ennen kertynyt 176. Parmaa vastaan oli pelattu 20. minuuttia, kun uran laskuri muuttui näyttämään lukua 177.

Kun pelattiin ottelun 44. minuuttia, juhlaan liittyi myös Veikkausliigasta tuttu nimi. KuPS:ia 2013-2015 edustanut toppari Omar Colley teki 2-0 -maalin. Parikymmentä minuuttia myöhemmin osui puolestaan Valioliigan Southamptonista muistettava Manolo Gabbiadini.

Vaikka Quagliarellan sarjapelien määrä kuulostaa hurjalta, on hänen edellään hyökkääjien maratontaulukossa vielä tuttuja nimiä; Francesco Totti 619 ottelua, Roberto Mancini, 541, Silvio Piola, 537 ja Alberto Gilardino, 514.

Quagliarella jätti kentän lopulta 80. minuutilla, tilanteen ollessa edelleen 3-0.