Internazionale-puolustaja paljasti: Unelmoi Real Madridissa pelaamisesta – ”Heillä oli mahdollisuutensa”

© Kuva: Getty Images

Internazionale kruunattiin sunnuntaina Serie A:n mestariksi 11 vuoden tauon jälkeen.

Interin sarjamestaruus ratkesi, kun Atalanta jäi tasapeliin Sassuolon kanssa. Sarjakautta on pelaamatta viisi kierrosta.

Yksi Interin mestaruuden takuumiehistä oli seuraan kuluvaksi kaudeksi saapunut Achraf Hakimi. Laitapelaaja viimeisteli seitsemän maalia ja antoi seitsemän maalisyöttöä.

Achraf on Real Madridin kasvatti ja pelasi seuran edustusjoukkueessa kaudella 2017-18. Achraf lähti sen jälkeen kahdeksi vuodeksi lainalle Borussia Dortmundiin. Real Madrid ei nähnyt hänelle käyttöä ja myi laitapuolustajan Interiin.

El Chiringuito haastatteli sunnuntai-iltana tuoretta mestaria. Achrafin mukaan hänen unelma on edelleen pelata Real Madridissa.

– Heillä oli aikoinaan mahdollisuutensa. Ihmiset väittävät, etten halunnut jäädä Real Madridiin voittamaan avauksen paikkaa itselleni, mutta se ei pidä paikkaansa. Kun puhuimme edellisen kerran, sanoin Real Madridin olevan kotini ja haluaisin joskus pelata siellä, mutta jostain syystä seura päätyi erilaiseen ratkaisuun. Kaikki tietävät, että olisin halunnut pelata Real Madridissa ja voittaa pelipaikan itselleni, Achraf muistutti.

– Ihmiset puhuvat, vaikka eivät tiedä totuutta. Jossain vaiheessa se alkaa häiritsemään. Jotkut väittivät, etten uskaltanut taistella avauksen paikasta. Olin ensimmäinen, kuka sanoi haluavani jäädä Real Madridiin juuri siksi, jotta voisin taistella siitä, koska tunsin kykeneväni siihen.

Lähde: MARCA


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?