Karl-Heinz Rummenigge täräytti! – ”Hän on tällä hetkellä parempi kuin Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi”

© Kuva: Getty Images

Bayern Münchenin toimitusjohtaja Karl-Heinz Rummeniggen mukaan Robert Lewandowski on osoittanut olevansa tällä hetkellä parempi pelaaja kuin Cristiano Ronaldo tai Lionel Messi.

32-vuotias Lewandowski on pelannut upean kauden Bayernissa ja tehnyt huimat 40 maalia 28 Bundesliigan ottelussa. Puolalaishyökkääjä sivuaa maalimäärällään Gerd Müllerin rikkomattomana pidettyä Bundesliigan maaliennätystä. Lewa nappaa ennätyksen täysin omiin nimiinsä, mikäli hän onnistuu tänään lauantaina tekemään maalin Bundesliigan päätöskierroksella.

– Hän sai FIFA:n palkintogaalassa maailman parhaan pelaajan palkinnon, joten minun mielestäni asia on hyvin selvä, Rummenigge sanoi Wirtualna Polskalle.

– Viime vuosien aikana jalkapallomaailmaan on noussut uusia talentteja, kuten Kylian Mbappé, mutta siitä huolimatta Robert Lewandowski on tällä hetkellä maailman paras jalkapalloilija.

– Mielestäni hän on tällä hetkellä parempi kuin Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

Lewandowski olisi viime kaudella voittanut hyvin todennäköisesti Kultaisen pallon, mutta sitä ei jaettu lainkaan. Tänä vuonna Lewandowski on jälleen yksi suurimmista voittajasuosikeista.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.