Suomalaistähti Petteri Forsell oli ratkaisevassa roolissa, kun hänen edustamansa Stal Mielec voitti Lech Poznanin 2-1-lukemin Puolan pääsarjassa lauantai-iltana.

Lech Poznan meni kamppailussa 1-0-johtoon vain kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä. Stal Mielecin valmentaja reagoi tähän nopeasti ja heitti suomalaistaituri Forsellin vaihdosta kehiin myöhäisen pelastumisen toivossa.

Kamppailun 89. minuutilla lukemat tasoittuivatkin, kun kotijoukkueen puolustaja laittoi pallon omaan reppuun. Stal Mielec sai onnekkaasta tasoituksesta momentumia, joka auttoi sitä voittomaalin jahtaamisessa. Sitten oli Forsellin aika nousta esiin.

[readmore from=Suomalaiset-ulkomailla]

Forsell, joka tunnetaan niin vapaapotkujen kuin pitkien sivurajaheittojenkin erikoismiehenä, lähetti pallon upeassa kaaressa rangaistusalueen sisälle, josta hänen syöttönsä kontrolloinut Jonathan de Amo laukoi sen sisään.

Ottelun seitsemännellä lisäajan minuutilla syntynyt osuma sinetöi putoamista vastaan taistelevan Stal Mielecin dramaattisen 2-1-voiton, joka pitää sen kolme pistettä sarjajumbo TS Podbeskidzie Bielsko-Bialan yläpuolella.

Oheisesta videosta voi huomata, miten paljon loppuhetkien voitto joukkueelle merkitsi. Pelaajien seasta voi myös löytää Huuhkajat-puolustaja Albin Granlundin, joka tuli vaihdosta kentälle hieman ennen Forsellia.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

CANAL+ SPORT

@CANALPLUS_SPORT
CO SIĘ WYDARZYŁO W POZNANIU! 🤯 Coś nieprawdopodobnego! 😱 @FksStalMielec wyrwała zwycięstwo przeciwko @LechPoznan 🔥 Musicie to zobaczyć ‼ #akcjameczu