Lähde: Cristiano Ronaldo haluaa uransa loppuvuosiksi kotiin Portugaliin

© Kuva: Getty Images

Cristiano Ronaldon tulevaisuudesta on puhuttu tänä kesänä paljon. Portugalilaisen supertähden kausi on ollut henkilökohtaisella tasolla vahva, mutta Juventus jäi ilman menestystä sekä Mestarien liigassa että Serie A:ssa.

Niinpä ”CR7:n” arveltiin haluavan pois Juventuksesta kesällä. Real Madridin puheenjohtaja Florentino Pérez on kuitenkin jo tyrmännyt mahdollisuuden Cristianon kotiinpaluusta. Serie A:n maalikuninkuudessa kiinni oleva Cristiano Ronaldo pelanneekin suurella todennäköisyydellä myös ensi kauden Juventuksessa.

Nyt italialainen Sport Mediaset kertoo, että viisinkertainen Ballon d’Or-voittaja toivoo palaavansa uransa alkuvuosien seuraan Sporting Lissaboniin. Tämä haave voisi toteutua vuonna 2022, kun Cristiano Ronaldon Juventus-sopimus päättyy.

– Ronaldolla on ajatus tulevaisuudestaan, ja paljastamme sen tässä suoraan: hän haluaa pelata sopimuksensa loppuun Juventuksessa ja pelata sitten vielä kaksi vuotta Sportingissa, italialaistoimittaja sanoi Sport Mediasetin TV-ohjelmassa.

36-vuotias Cristiano Ronaldo lähti Sporting Lissabonista 18 vuotta sitten, kun hän siirtyi Manchester Unitediin. Valioliigassa hän pelasi vuodet 2003-2009. Sieltä matka jatkui yhdeksän kauden ajaksi Real Madridiin, ja sen jälkeen nelivuotisella sopimuksella Juventukseen.

Pitkällä kierroksellaan Cristiano Ronaldo on voittanut muun muassa viidesti Mestarien liigan, kolme kertaa Valioliigan, kahdesti La Ligan, kahdesti Serie A:n ja Portugalin maajoukkueessa euroopanmestaruuden. Portugalin pääsarjassa hän on pelannut toistaiseksi yhden kauden (3 maalia 25 ottelussa). Ainoa pokaali Sportingissa on toistaiseksi Portugalin Supercupin voitto.

Jos siirto toteutuisi, saisi Portugalin mestaruussarja varmasti välittömästi paljon totuttua suurempaa kansainvälistä huomiota. Tällä hetkellä Sporting Lissabon johtaa sarjaa kuuden pisteen erolla (4 kierrosta pelaamatta), ja on palaamassa mestariksi ensimmäisen kerran sitten vuoden 2002.

Lähde: AS


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?