Lähde: Perparim Hetemajn Beneventon puheenjohtaja suuttui putoamisesta – ei maksa lentoja vieraspeliin, edessä 12 tunnin bussimatka

© Kuva: Getty Images

Beneventon putoaminen Serie A:sta varmistui tiistai-iltana, kun putoamistaistossa ollut Torino päätyi tasapeliin Lazion kanssa.

Vuosi sitten Serie A:han noussut Benevento putosi siten vain yhden pääsarjassa vietetyn kauden jälkeen takaisin Serie B:hen.

Perparim Hetemajn sopimus Beneventon kanssa päättyy kuluvaan kauteen. Hetemaj puhui keväällä italialaislehdistölle mahdollisesta jatkosopimuksesta, mutta vielä ei ole tiedossa, miten putoaminen vaikuttaa siihen.

Calciomercaton mukaan Beneventon puheenjohtaja Oreste Vigorito suuttui pahemman kerran, kun seuran putoaminen varmistui. Vigorito ei suostu maksamaan joukkueen lentomatkaa Torinoon, jossa seura kohtaa tiistaina sarjapaikkansa Beneventon kustannuksella varmistaneen Torinon.

Sen seurauksena Benevento joutuu matkustamaan Torinoon bussilla. Matkan pituus on noin 12 tuntia. Ottelussa ei ole minkäänlaista panosta.

34-vuotias Hetemaj on pelannut hienolla urallaan 299 ottelua Serie A:ssa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.