Old Traffordilla pelattiin myöhään torsta-iltana kertaalleen siirretty valioliigaottelu Manchester Unitedin ja Liverpoolin välillä. Vanhojen vihollisten taisto päättyi lukemiin 2-4.

Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun Liverpool-manageri Jürgen Klopp onnistui saalistamaan täyden pistepotin ”unelmien teatterista”.

Vieraitten ensimmäisen osuman, 1-1 -tasoituksen iski reilun puolen tunnin pelin jälkeen Diogo Jota. Portugalilainen kuuluu ansiosta Kloppin suosikeihin, mutta toisen voitto on toisen tappio; tällä kertaa Jotan avauskokoonpano merkitsi Sadio Manén jäämistä penkin puolelle.

Varttia ennen täyttä aikaa kentälle lopulta tullut senegalilainen kieltäytyi ottelun jälkeen kättelemästä omaa manageriaan. Kaudella kaikkiaan 14 maalia Liverpoolille paukuttanut 29-vuotias pyöritti vain päätään, ja ohitti pelin jälkeen kättään tarjonneen saksalaisluotsin.

Mikäli oheinen upotus ei aukea, voit katsoa sen sisällön täältä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
🗣️ "That is how a derby should be..."

Jurgen Klopp was thrilled to earn his first league win at Old Trafford as Liverpool boss
"There is no problem there..." 👀

Jurgen Klopp explains why Sadio Mane refused to shake his hand at FT at Old Trafford

Manageri vetosi kiireiseen aikatauluunsa.

– Ei siinä mitään ongelmaa ollut. Tein edellisen päivän treeneissä päätöksen Jotan avauskokoonpanopaikasta. Yleensä selitän nämä ratkaisut pelaajille, mutta nyt siihen ei ollut aikaa. Ei ollut aikaa, unohdin, miten vaan.

Liverpool otti voitollaan askeleen kohti ensi kauden europelejä; joukkue on valioliigataulukossa nyt viidentenä, neljä pistettä Chelseaa perässä, kaksi pinnaa West Hamia edellä.