Marcus Forss iski maalillaan Brentfordin jälleen askeleen päähän Valioliigasta – vastustamaton kärkipotku upotti Bournemouthin

© Kuva: Getty Images

Kun Brentfordin ja Bournemouthin välistä, Englannin Mestaruussarjan playoffin ratkaisevaa välierää oltiin pelattu 80 minuuttia, oltiin lontoolaisten johtoasemassa 2-1;  yhteisemaaleissa avausottelun jälkeen kuitenkin voimassa tasatilanne.

Kun jotkut alkoivat jo asennoitua jatko-otteluun, iski oman naulansa Cherries-arkkuun suomalaishyökkääjä Marcus Forss. Turkulainen pääsi napauttamaan kenkänsä kärjellä pallon etukulmaan ohi Asmir Begovicin.

Forss tuli peliin puoliajan jälkeen. Hänen iskemänsä 3-1 -maali jäi pelin viimeiseksi, mikä tarkoittaa sitä että pelaa Brenftord toista kautta peräkkäin Mestaruussarjan loppuottelussa – siis paikasta ensi kauden Valioliigaan. Vastustaja superotteluun selviää myöhemmin, kun Swansea ja Barnsley ratkovat toisen semifinaaliparin kello 20.30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa.

Viime kaudella Brentford hävisi loppuottelun Fulhamille jatkoajan jälkeen lukemin 1-2.