Mestarien liigan finaalikaksikko selvillä! – Thomas Tuchel teki sen taas

© Kuva: Getty Images

Chelsea kohtaa Manchester Cityn Mestarien liigan finaalissa toukokuun lopussa.

Chelsean finaalipaikka varmistui keskiviikkoiltana, kun se voitti Real Madridin välierien toisessa osassa 2-0. Chelsea voitti otteluparin yhteismaalein 3-1.

Chelsealle kyseessä on seurahistorian kolmas kerta Mestarien liigan finaalissa. Edellisen kerran Chelsea eteni Mestarien liigan finaaliin keväällä 2012, jolloin seura onnistui voittamaan Bayern Münchenin finaalissa.

Chelsea-luotsi Thomas Tuchel eteni toista kertaa peräkkäin Mestarien liigan finaaliin. Tuchel johdatti viime elokuussa PSG:n finaaliin, mutta ei onnistunut voittamaan pokaalia, sillä Bayern oli parempi maalein 1-0.

Keskiviikkoisessa ottelussa Chelsea oli selvästi Real Madridin niskan päällä. Chelsea loi lukuisia maalintekopaikkoja, mutta Thibaut Courtois piti Real Madridia pystyssä.

Timo Werner ja Mason Mount vastasivat Chelsean täysosumista. Werner puski ylärimaan osuneen pallon maaliin käytännössä maaliviivalta ja Mount pisti otteluparin pakettiin muutama minuutti ennen täyttä aikaa maalin edustalta.

Eden Hazardin paluu Stamford Bridgelle jäi vaisuksi. Hazard oli avauksessa, mutta jäi pimentoon ja vaihdettiin loppuhetkillä pois kentältä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!