Niklas Moisanderin Bundesliiga-ura sai synkän päätöksen – sarjaputoaminen varmistui dramaattisella tavalla

© Kuva: Getty Images

Niklas Moisanderin edustama Werder Bremen kärsi lauantaina 2–4-tappion Borussia Mönchengladbachille. Suomalaiskapteeni Moisander, jolle ottelu oli hänen viimeinen seuran paidassa, pelasi täydet minuutit vihreäpaitojen alakerrassa.

Tulos ratkaisi samalla sen, ettei Werder Bremeniä nähdä ensi kaudella Saksan Bundesliigassa. FC Köln voitti nimittäin samaan aikaan Schalken 1–0-lukemin, jättäen Werder Bremenin suoran putoajan paikalle.

Kölnin voittomaali syntyi dramaattisesti vain neljä minuuttia ennen täyttä aikaa. Jos Köln ja Schalke olisivat pelanneet tasan, olisivat Werder Bremenin haaveet pääsarjassa säilymisestä pysyneet elossa.

Werder Bremen oli ottelussa 0–4-tappiolla, kun peliä oli enää 20 minuuttia jäljellä. Milot Rashican ja Niclas Füllkrugin kavennusosumat ottelun 81. ja 83. minuutilla eivät kuitenkaan riittäneet muuttamaan joukkueen kohtaloa.

35-vuotiaan Moisanderin sopimus Werder Bremenin kanssa umpeutuu tänä kesänä. Huuhkajien entinen kippari ei ole vielä paljastanut, missä hänen uransa jatkuu, mutta eläkkeelle turkulaistoppari ei vielä aio jäädä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.