Podcast: Werder Bremenin kesällä jättävä Niklas Moisander puhui suoraan – korjasi väitteitä Suomeen palaamisesta

© Kuva: Getty Images

Werder Bremenin kapteenistoon kuuluva Niklas Moisander tulee lähes varmuudella jättämään Bremenin keväällä. Viime aikoina vähälle peliajalle jäänyt entinen Huuhkajien kapteeni ei ole vielä päättänyt, missä ura jatkuu. Sen hän on kuitenkin päättänyt, että ura jatkuu.

Tällä kaudella Moisander on pelannut Bremenin riveissä vain yhdeksässä Bundesliigan ottelussa. Lisäksi vastuuta on tullut kolmessa cupin ottelussa.

– Hyvin todennäköisesti en jatka täällä. Tuntuu osittain siltä, että seurakin on tehnyt sen päätöksen. Pelihalut ovat edelleen kovat. Kun olen istunut penkillä, olen huomannut sen, että en ole tyytyväinen tilanteeseen. Kaipaan peliä ja jännitystä joka viikonloppu. Ehdottomasti haluan jatkaa pelaamista, se on selkeä juttu. Nyt on ollut aikaa, kun en ole pelannut pelejä, hoitaa paikkoja kuntoon ja tehdä työtä niiden asioiden kanssa, jotka ovat vaivanneet viime vuosina. Siinä mielessä on hyvä fiilis, Moisander kertoo Suplan Week of Football -podcastissa.

Se on kuitenkin vielä harmaan peitossa, missä Moisander uraansa jatkaa. 35-vuotias puolustaja on pelannut ulkomailla aina vuodesta 2003 lähtien.

– Ura jatkuu ehdottomasti, mutta tässä vaiheessa on vielä vaikea sanoa, että missä. Katsotaan, miten loppukausi menee. Kaikki on auki, ja ura voi jatkua monessa eri paikassa, hän sanoo.

Yksi vaihtoehto on Suomi – ei tosin todennäköisin. Julkisuudessa on ollut tietoa, ettei Moisander harkitse paluuta kotimaahan, mutta Week of Footballin haastattelussa hän kumoaa tämän tiedon. Moisander on TPS:n kasvatti.

– En sulje ovea paluuseen Suomeen. Minulla on suuri kunnioitus suomalaista futista ja Veikkausliigaa kohtaan. En sulje ovia sinnekään suuntaan. Todennäköisyys ei ole iso, että tulisin pelaamaan siellä, mutta en missään nimessä sulje ovia sinne päin. Minulla on suuri
kunnioitus sitä työtä kohtaan, jota Suomessa tehdään, Veikkausliigaa kohtaan ja totta kai myös vanhaa seuraani TPS:aa kohtaan, Moisander toteaa.

Ennen näitä ratkaisuja Bundesliigan kausi pelataan loppuun. Moisanderin seuraava ottelu on viikonloppuna, kun Bremen kohtaa kotonaan Freiburgin. V sportin kanavat ja Elisa Viihde Viaplay näyttävät kanavillaan Bundesliigan kaikki ottelut.

LUE MYÖS:


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.