Perparim Hetemaj päättää kauden juhlaotteluun – upea rajapyykki rikki Serie A:ssa

© Kuva: Getty Images

Pitkän ja mahtavan uran Serie A:ssa tehnyt Perparim Hetemaj on avauskokoonpanossa, kun Benevento kohtaa kauden päätöskamppailussaan Torinon. Panosta sillä ei kamppailussa enää ole, sillä putoaminen varmistui viimeistä edellisellä kierroksella.

Hetemaj kuitenkin päättää kautensa juhlaottelun merkeissä. Kokeneelle keskikenttäpelaajalle tulee nimittäin täyteen upeat 300 ottelua Italian pääsarjassa.

Hetemaj, 34, aloitti uransa Italian kentillä jo vuonna 2010, kun hän siirtyi Bresciaan. Kesällä 2011 oli edessä siirto Chievo Veronaan, jossa vierähti uran kahdeksan seuraavaa kautta. Beneventoa Hetemaj on edustanut syksystä 2019 lähtien.

Suomen A-maajoukkuessa Hetemaj on esiintynyt 49 kertaa. Maalinteossa hän on onnistunut maajoukkuepaidassa neljä kertaa ja Serie A:ssa osumia on syntynyt kahdeksan. Maajoukkueessa häntä ei olla kuitenkaan enää viime vuosina nähty.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.