Real Madrid vahvisti kesän ensimmäisen pelaajahankintansa – saman tien palkkalistan kärkisijoille

© Kuva: Getty Images

Real Madrid on hankkinut David Alaban saksalaisseura Bayern Münchenistä viiden vuoden mittaisella sopimuksella.

Mediatietojen mukaan Alaban tulee nettoamaan uudella sopimuksellaan huimat 12 miljoonaa euroa vuodessa. Hänen diilinsä Bayern Münchenin kanssa umpeutuu 30. kesäkuuta, joten siirto Santiago Bernabéulle tapahtuu vapain paperein.

Alaba pelasi Bayern Münchenissä 11 kokonaista vuotta ja voitti seuran kanssa yhteensä 27 pokaalia. Monipuolinen puolustaja kieltäytyi useista jatkosopimustarjouksista jatkaakseen uraansa uudessa ympäristössä.

Internazionale, Paris Saint-Germain, Manchester City ja Juventus olivat myös kiinnostuneita 28-vuotiaasta itävaltalaispelaajasta.