”Vähän mietityttää tää ratkaisu” – Hongan ja SJK:n pelissä dramaattinen loppu: Kyseenalainen maali ja pian perään suora punainen

© Kuva: Juha Tamminen

Seinäjoen Jalkapallokerho haki lauantaina 1-0-vierasvoiton Hongasta Veikkausliigassa.

Ottelun ainoa maali syntyi 91. minuutilla tilanteesta, joka herätti Hongan leirissä runsaasti tunteita. SJK purki kulmapotkusta pallon keskikentälle, Hongan Nasiru Banahene oli palauttamassa pelivälinettä takaisin vieraiden maalille, kun Emmanuel Ledesma riisti sen häneltä ja pääsi keskiympyrästä läpiajoon. Pitkän kuljetuksensa päätteeksi Ledesma sijoitti kuulan alanurkkaan.

Hongan mielestä Ledesma rikkoi selkeästi Banaheneä ottaessaan pallon häneltä pois. Hidastuksesta näytti, että Banahenen jalka osui potkua ladatessa Ledesmaan, minkä seurauksena Banahene vetäisi pallosta ohi ja Ledesma nappasi kuulan itselleen.

Katso alta Ruudun video tilanteesta. Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄÄLTÄ. Artikkeli jatkuu videon alla.

Pelin jälkeen Hongan toppari Ville Koski kommentoi tilannetta Ruudun haastattelussa.

– Kyllähän tässä vähän harmittaa, että se maali tuli tossa loppupuolella. Vähän kyseenalainen tilanne, mut meillä oli paikat ratkaista tää peli jo vähän aikasemmin.

– Olin siinä juoksemassa alaspäin, näin kontaktin, kuulin sen. Vähän mietityttää tää ratkaisu, mut joskus se menee näin.

Lisäajalla riitti draamaa vielä enemmänkin, kun Hongan hyökkääjä Juan Alegría ajettiin suoralla punaisella kortilla ulos 96. minuutilla. Alegria taisteli pystyjuoksussa pallosta Cristhian Valencian kanssa, ja kummatkin kaatuivat nurmelle. Tilanne liputettiin paitsioksi, mutta kaksikon tunteet kuumenivat nurmikolla istuskellessa siihen malliin, että Alegria töytäisi päällään Valenciaa otsaan. Kontakti ei ollut kova, mutta puskuliike oli selkeä, ja Valencia otti tilanteesta kaiken irti kieriskelemällä maassa.

SJK:lla on voiton myötä kasassa kahdeksan pistettä viidestä pelistä. Ottelun enemmän pelannut Honka on kerännyt vasta kolme pistettä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004