Eurooppa-liiga
Villarreal – Manchester United
Keskiviikko 26.05. klo 22:00

Euroopan kilpailuissa alkaa olla pyttyjä jaossa tällä viikolla – ensimmäisenä kisaillaan Eurooppa-liigan voitosta. Villarrealin käskijä Unai Emery on UEL-historian menestyksekkäin valmentaja kolmella mestaruudellaan. Ole Gunnar Solskjaer ei ole yleensäkään juhlinut mestaruuksilla, joten UEL:n voitto tekisi norjalaiselle eetvarttia.

Villarealin kausi La Ligassa päättyi tappioon Real Madridille, ja sarjasijoitus oli lopulta seitsemäs, jolla aukeaa Konferenssiliigan karsinnat. Voitto tästä ottelusta johtaisi luonnollisesti kirkkaampiin valoihin, joka on Emeryn suojateille sopiva lisäkiihoke. Kokoonpanopuolella Samuel Chukwuezen sekä Juan Foythin osallistuminen finaalipeliin on vielä hämärän peitossa. Villarreal ei ole hävinnyt yhtään Euroopan liigan matsia koko kaudella.

Manchester United sijoittui Valioliigassa toiseksi, mitä on koko kauden kuvassa pidettävä hyvänä suorituksena – paikallisvastus City oli aivan liian vahva tällä kaudella. Kokoonpanoissa suurin kysymys on ollut Harry Maguiren pelikunto – Solskjaerin kommentit eivät ole olleet kovin optimistisia tämän suhteen. Anthony Martial ja Phil Jones ovat varmasti poissa. Solskjaerin uskottavuusvajeelle fanien silmissä UEL-mestaruus olisi oiva lääke.

Lyö vetoa ottelusta:

United on mestarisuosikki, muttei sille voi yli 50% saumoja tässä antaa. Niinpä näillä kertoimilla haetaan Villarrealin pärjäämisestä tasoitusvetoa. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Villarreal +0.5 kertoimella 2,02.

LYÖ VETO @BET 365