Virallista: Italian A-maajoukkuevalmentaja pitkään jatkosopimukseen – pysyykö pestissä loppuun saakka?

© Kuva: Getty Images

Roberto Mancini on allekirjoittanut Italian jalkapalloliiton kanssa viisivuotisen jatkosopimuksen.

Mancinin tuore jatkosopimus pitää hänet Italian A-maajoukkueen peräsimessä kesään 2026 saakka. Osapuolet olivat päässeet jo pitkän aikaa sitten yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta, joka allekirjoitettiin valmiiksi maanantaina.

56-vuotias Mancini saapui Italian A-maajoukkueen peräsimeen toukokuussa 2018 ja luotsasi Italian karsintalohkovoittajana kesän EM-lopputurnaukseen.

Mancini muistetaan muun muassa Lazion, Internazionalen ja Manchester Cityn peräsimestä. Mancini voitti Interissä kolme peräkkäistä Italian pääsarjamestaruutta. Italialainen luotsasi myös Manchester Cityn seurahistorian ensimmäiseen Valioliigan mestaruuteen.