Miesten Ykkösen kausi käynnistyy huomenna, keskiviikkona yhden ottelun voimin. Kunnolla kausi pääsee vauhtiin viikonloppuna, kun sunnuntaina on luvassa neljä ottelua. RoPS:n toimitusjohtaja Risto Niva kertoi, että Rovaniemellä avausotteluun otetaan yleisöä paikalle.

RoPS pelaa avausottelussaan MP:tä vastaan. Nivan mukaan paikalle otetaan 400 katsojaa.

– Ykkönen alkaa sunnuntaina. Keskuskentälle voidaan ottaa 400 katsojaa erillisiin 50 henkilön lohkoihin. Hienoa, että yleisöä mukana heti avausottelussa. Toimintaohjeet tulee tänään, Niva kertoi Twitterissä.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Risto Niva

@RistoNiva
@ropsrovaniemi @MiestenYkkonen alkaa sunnuntaina. Keskuskentälle voidaan ottaa 400 katsojaa erillisiin 50 hlön lohkoihin. Hienoa että yleisöä mukana heti avausottelussa. Toimintaohjeet tulee tänään.

Veikkausliiga käynnistyi jo aiemmin, mutta ilman yleisöä. Keskustelua riittikin maanantain otteluiden jälkeen aiheesta. Muun muassa HIFK:n ja HJK:n toimitusjohtajat ottivat tilanteeseen kantaa. Myös kansanedustaja Paavo Arhinmäki kommentoi yleisökeskustelua.

– Pidän absurdina, että ravintolat voivat olla auki, mutta katsomot ulkoilmassa eivät voi olla avoinna tarkoin järjestelyin ja turvavälein, Arhinmäki kirjoitti Twitterissä.

Voit lukea koko jutun aiheesta tästä.