Avauskokoonpanot Huuhkajien otteluun julki! Suomella yksi muutos, neljä kovinta avaa Belgialla

© Kuva: Getty Images

Kohta on sen ottelun aika, jota melkein koko Suomi on odottanut. Kello 22 Huuhkajat lähtee ottamaan mittaa Belgiasta B-lohkon viimeisessä ottelussa. Ottelu on kenties Suomen miesten maajoukkuehistorian tärkein.

Nyt tiedetään myös, millä avauskokoonpanoilla maat taistoon ryhtyvät.

Suomen yhdessätoista ei yllätyksiä nähdä. Tim Sparv, 34, nousee taas Rasmus Schüllerin, 30, paikalle keskikentän keskustaan. Sparv istui koko Venäjä-ottelun penkillä. Nyt hän vakuuttaa, että polvi kestää pelaamisen ja on kunnossa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Pitkään jatkunut spekulointi siitä, avaako Belgialla Romelu Lukaku, 28, vai ei, saatiin myös päätökseen. Lukaku avaa. Niin tekevät myös Eden Hazard, 30, ja Kevin De Bruyne, 29, jotka eivät ole vielä täydessä kunnossa. He kuitenkin osoittivat jo tasonsa Tanskaa vastaan. Thibaut Courtois, 29, jatkaa maalilla.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!