Marcus Danielson sai kesän 2021 EM-kisojen viidennen punaisen kortin, kun hän taklasi Artem Besyediniä napit edellä polveen Ruotsin ja Ukrainan välisessä EM-ottelussa tiistai-iltana.

Kamppailu oli varsinaisen peliajan jälkeen 1–1-tilanteessa, minkä vuoksi kisojen viimeinen paikka puolivälieristä oli ratkaistava jatko-ottelun avulla.

Vain yhdeksän minuuttia jatko-ottelun alkamisen jälkeen Danielson lensi suoralla punaisella suihkuun, kun hän upotti nappulakenkänsä Besyedinin polveen potkaistuaan pelivälineen pallontavoittelutilanteessa tiehensä.

Tuomari näytti ensin keltaista, mutta veti taskustaan punaisen kortin käytyään katsomassa tilanteen uusiksi VAR-taululta. Danielson ei ollut tuomiosta mielissään ja protestoi päätöstä, vaikka Besyedinin oli jätettävä peli kesken ikävännäköisen polvivamman seurauksena.

Jos alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

GOAL

@goal
Marcus Danielson protested this 😳

#EURO2020 | #UKR #SWE

Ukraina voitti ottelun lopulta 2–1-lukemin, kun Artem Dovbyk puski pallon maaliin muutama minuutti ennen jatko-ottelun toisen puoliajan päätöstä. Ukraina kohtaa puolivälierissä Englannin (lue lisää).

LUE MYÖS: